Красивата актриса е до болка откровена пред зрителите и признава

...
 Красивата актриса е до болка откровена пред зрителите и признава
Коментари Харесай

Илияна Лазарова: Изпаднах в депресивни състояния и паник атаки


 

Красивата актриса е до болежка откровена пред феновете и признава за първи път през какъв смут е минала след фотосите на хитовия сериал " Пътят на достойнството ". Покрай ролята отключва паник офанзиви и изпада в съществени депресивни положения. 

" Сериалът " Пътят на достойнството " отвори една бездна в мен. Ролята ми беше на една жена с душевен отклонения, аз я оправдавах, с цел да мога да я изиграя. Няколко седмици след старта на фотосите започнах да сънувам кошмари, изпаднах в доста тежки депресивни положения, паник офанзиви, събуждах се с възприятие за някакъв апокалипсис, че идва моят край и се наложи да потегли на психолог. Отне ми половин година да се оправя с този проблем. Ролята отключи някакво подсъзнание, уплахи, страхове от моето детство ", откровена е Илияна Лазарова. 

 

 

" Родителите ми бяха срещу да потегли по пътя на моделството и това да бъде моя кариера. Изпратиха ме внезапно в Англия и ми споделиха да си намеря университет, да аплайват, тъй като повече няма да поддържат моделската ми кариера. Аз не се и усещах добре като модел, тъй като не можех да изразя себе си. Имам доста повече какво да кажа и покажа, в сравнение с единствено да театралнича за красиви облекла. Не съдя тази специалност, има дами, на които им харесва. После желаех да отида в школа по актьорско майсторство в Ню Йорк и татко ми ме поддържа, само че майка ми не беше съгласна. Дори стана лек скандал у дома, само че аз съм своенравна и отпътувах. Отидох за три месеца и останах три години ", споделя вълдушевено тя. 

" В Съединени американски щати щеше да ми е доста мъчно да пробия. Важно за един артист е да работи и в случай че аз не работя - не мога да натрупам опита, който ми е нужен, с цел да израсна. Имах сътрудник в Щатите, дори станах член в една дребна театрална натрупа, само че това нямаше да е задоволително. Върнах се в България, защото забременях с щерка си Ема и тук снимах доста повече непознати продукции, в сравнение с там. Ходила съм на кастинги за огромни продукции в Съединени американски щати, само че конкуренцията е убийствена. Нареждам се на опашка с още 2000 девойки, които наподобяват на мен, тъй като в описанието е доста ясно и съответно какъв типаж се търси за дадената роля. Толкова е съответно, че всички си приличаме ", добавя още звездата от " Пътят на достойнството ".  

" Актьорската специалност е обвързвана доста с външен тип и психика. Освен в случай че не играеш присъщ актьор - в случай че би трябвало да си цялостен или доста слаб. Всичко стана доста комерсиално и няма по какъв начин двете неща да не вървят ръка за ръка. Ако човек е надарен, без да е приключил актьорско майсторство, нямам нищо срещу. Но се усеща, когато работиш с непрофесионалист, има си рутина, която те не я знаят. Не познавам човек, който като го сложиш пред камерата и не се тормози, в това число и от нашите сътрудници. Ние, актьорите, доста ловко го прикриваме, само че между тях го усещаме ".  

" Първите филми, които започнах да фотографирам в България, са ужаси. Доста такива холивудски продукции се снимат тук. Работих с много известни актьори и научих много неща. Всяко едно нещо те учи и е израстване за идващото нещо. Това са комплицирани за снимане филми, изключително когато играеш пред зелен екран. Като по-млада обичах да виждам ужаси, само че в този момент не обичам толкоз, тъй като се напъвам и след това сънувам кошмари. Негативните неща виждам да не ги позволявам до съзнанието си, защото животът ни е задоволително под напрежение ". 

" Ще излъжа, в случай че кажа, че моят брачен партньор не ме ревнува. Но пък доста ме поддържа, схваща какъв брой обичам работата, защото е моят отдушник. Там мога да излея всички мои терзания, страхове, уплахи и мечти. Харесва ми да се превъплъщавам в облика на някой различен, да виждам през неговите очи. Това най-вече ме завоюва в моя мъж - той поддържа специалността ми още през цялото време. Ревнува, само че не е мъчително ревностен. Иска да знае, когато има интимни подиуми. Не му е прелестно, само че съм го канила на снимачната площадка, с цел да види какво в действителност съставлява снимането на такава сцена. Тя не е ваучър, а терзание за всички. Тези подиуми с ами най-неприятни и сложни. С Веселин Плачков имаме такава сцена в " Пътят на достойнството " и с цел да разчупим леда запознахме да си приказваме за децата. И двамата бяхме уплашени от тази обстановка ", откровена е Илияна Лазарова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР